Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 06-24721152 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
06-24721152 | Contact

Over ons

Lingehoeve Oost Nederland is een samenwerking tussen Hendriks EQ Repro Consultancy en Lingehoeve Diergeneeskunde. Zij verzorgen veterinaire zorg voor uw paard, pony of ezel, in het gebied van Apeldoorn tot Huissen en van Lunteren tot Vorden. De praktijk is gevestigd in Rheden. Op deze locatie is een kliniekruimte aanwezig waar uw paard, pony of ezel onderzocht, behandeld en eventueel opgenomen kan worden.

Eerstelijns zorg is 24 uur per dag en 7 dagen in de week gewaarborgd door de samenwerking met 2 andere paardenpraktijken: Johannahoeve Paardengeneeskunde en Veterinair paardencentrum Kootwijkerbroek.

Daarnaast ligt de focus op de fertiliteit. Karin Hendriks is Europees Specialist Voortplanting Paard en is in 2018 gepromoveerd op het gebied van de voortplanting bij paard. Zij verzorgt reguliere merriebegeleiding, aanvullende diagnostiek bij de “probleem” merrie, embryo spoelingen/transplantaties en OPU/ICSI.

Indien uw paard uitgebreid onderzoek nodig heeft in het kader van orthopedie of internistisch, dan zal dit plaats vinden bij Lingehoeve Diergeneeskunde in Lienden.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via onderstaand nummer.

Doorzoek de website